You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Hygiënische zorgen

Dit word door het ziekenfonds vergoed. Hiervoor is geen doktersattest vereist.

Verpleegkundige zorgen

Voor deze zorgen is wel een doktersattest vereist. Deze zorgen worden eveneens door uw ziekenfonds vergoed.

Wondzorg

Dit kan gaan van kleine tot grote wondzorg. Chronische, postoperatieve wonden of acute inclusief verwijderen van haakjes/ hechtingen.

Opvolging van diabetes

Wij helpen u voor het bepalen van de glycemiewaarden & toedienen van de insuline. Opvolging & communiceren dit met uw arts.

Inspuitingen

Met een voorschrift van de arts komen wij langs. Om de inspuitingen toe te dienen zodat u steeds de juiste toediening hebt.

Stomazorg

We observeren de omgeving van de stoma en voeren stoma verzorging uit. Soorten mogelijke stoma's zijn: colostoma= dikke darm, ileostoma= dunne darm of een urostoma= op de urinewegen..

Sondevoeding

Indien je als patiënt niet meer in staat bent om zelf voldoende te eten/ te drinken. En u dient sondevoeding te krijgen dan kunt u hiervoor beroep doen op ons. Alsook zijn wij alert voor het observeren en het verzorgen van het insteekpunt.

Toilet en hygiëne

Het in/uit stappen vanuit het bed, transfer naar toilet, verversen van kledij, wassen, aanbrengen van incontinentiemateriaal.

Oogverzorging

Indien u een chirurgische ingreep hebt ondergaan van uw ogen bv cataract operatie. Kunt u zeker beroep doen op ons als thuisverpleging. Tot 30 dagen post operatief worden de zorgen terug betaald door de mutualiteit.

Compressietherapie

Indien u een voorschrift heeft van de arts komen wij graag langs om uw compressietherapie uit te voeren. Dit zowel voor medische steunkousen als korte/lange rek zwachtels.

Hulp bij medicatie

Het is van uiterste belang dat medicatie correct wordt klaargezet en ingenomen. Hiervoor ondersteunen wij u graag voor het wekelijks klaarzetten van uw medicatie of toezicht bij medicatie inname.

Geestelijke gezondheidszorg

Indien er een psychische kwetsbaarheid aanwezig is of cognitieve problemen. Bieden wij graag ondersteuning in uw dagdagelijkse structuur.

Palliatieve zorg

Indien de patiënt aangekomen is in de laatste fase van het leven willen wij nabijheid bieden en ondersteuning. Dit om de laatste levensfase zo comfortabel mogelijk te kunnen maken. Dit voor de patiënt maar ook voor de familie. Waaronder pijnbestrijding een belangrijk item is in palliatieve zorg. Hiervoor bieden we extra tijd en ruimte voor specifieke noden waaraan patiënt behoefte heeft.

Verzorgen van sondes

Vaak komt men vanuit het ziekenhuis thuis met een geplaatste sonde. Wij kunnen deze reeds geplaatste sonde ook bij u thuis verder verzorgen of vervangen. De verzorging bestaat uit het ontsmetten van de insteekopening, het spoelen van de sonde en de blaas (indien nodig), het plaatsen of herplaatsen van de sonde, ...

Thuisverpleging

Wij begrijpen dat uw gezondheid en welzijn van het grootste belang zijn, en daarom staan wij klaar om een breed scala aan diensten te leveren, waaronder medicatiebeheer, wondverzorging, persoonlijke verzorging en therapeutische ondersteuning. En dit in het comfort van uw eigen woning.

Bij FejaCare geloven we in het creëren van een zorgomgeving die niet alleen professioneel is, maar ook warm en ondersteunend. Of u nu herstellende bent van een operatie, langdurige zorg nodig hebt of ondersteuning zoekt voor een chronische aandoening, wij passen onze zorg aan uw specifieke behoeften. Ons team streeft naar kwaliteit, flexibiliteit en empathie in elke interactie.

We zijn er om u te ondersteunen, uw comfort te waarborgen en uw leven te verrijken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen op uw reis naar welzijn en herstel.

Uw gezondheid, onze zorg - FejaCare!

Copyright ©  FejaCare.be